V-Solution | Haal meer uit uw kassa | Klantenpas
141
page-template-default,page,page-id-141,page-child,parent-pageid-193,edgt-core-1.0,_masterslider,_ms_version_2.9.5,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,overlapping_content,animate_overlapping_content,frame_around_overlapping_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Compad V-Solution Klantenpas

Haal meer uit uw Vectron Kassa

Niet alleen uw klanten profiteren van een klantenpas! Steeds meer ondernemers willen laten zien dat hun klanten bijzonder zijn. Door middel van een speciale klantenpas komen vaste klanten in aanmerking voor korting, presentjes en dergelijke. En uw voordeel? Een klant die sneller geneigd is om meer bij u te besteden

Bel voor meer informatie 053-4329995

Werking van de klantenpas

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat klanten die een klantenpas hebben doorgaans erg trouw zijn aan hun winkel en daardoor mee omzet genereren. Met V-Solution kunt u op eenvoudige en betaalbare wijze klantenpassen genereren en deze afdrukken.

Tijdens de verkooptransactie wordt de klantenpas die voorzien is van een barcode gescand waardoor de klant zich identificeert. De software zal achteraf aan de hand van het elektronisch journaal vaststellen bij welke kassabon een klantenpas is gebruikt en rekent automatisch het nieuwe puntensaldo uit. Hierbij kunt u gebruik maken van verschillende rekenmethodes zoals: punten op basis van omzet (zoals 1 punt per 10 eurocent) of extra punten bij de aankoop van een bepaald artikel. Daarnaast herkent V-Soltion ook verzilveren van spaarpunten en brengt deze spaarpunten automatisch in mindering.

Voordelen klantenpas

Naast een extra omzet kent het klantenpassysteem van Compad Store Automation nog een aantal voordelen ten opzichte van andere klantenpassystemen:

  •  Spaarsaldo wordt niet op de pas opgeslagen. Dus bij verlies of diefstal van de pas blijven deze punten behouden.
  •  Het geven van extra punten aan een bevriende klant is niet mogelijk. Wat bij zegels of stempelkaarten wel mogelijk is.
  •  Naast het spaargedrag krijgt u ook inzicht in de aangekochte artikelen.

Heeft u interesse in de oplossingen van V-Solution?
Klik hier
voor de actuele prijzen