V-Solution | Haal meer uit uw kassa | Voorraad
136
page-template-default,page,page-id-136,page-child,parent-pageid-193,edgt-core-1.0,_masterslider,_ms_version_2.9.5,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,overlapping_content,animate_overlapping_content,frame_around_overlapping_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Compad V-Solution Voorraadbeheer
Haal meer uit uw Vectron Kassa

Met V-Solution voorraad wordt aan de hand van de verkopen automatisch de voorraad bijgewerkt.

V-Solution biedt u de mogelijkheid om aan ieder verkoopartikel één of meerdere inkoopartikelen te koppelen, zodat u niet alleen kunt vastleggen hoeveel schnitzelschotels u heeft verkocht, maar krijgt u ook direct inzicht in de actuele voorraad schnitzels, patat en andere componenten die bij deze schotel horen.

Bel voor meer informatie 053-4329995

Inkoopartikel

V-Solution maakt onderscheidt tussen de artikelen die u verkoopt en de producten die u inkoopt. U kunt bijvoorbeeld wijn inkopen in één doos van zes flessen à 0.75 liter. Echter u verkoopt deze wijn in een glas, karaf of per fles. Daarom biedt V-Solution u de mogelijkheid om meerdere verkoopproducten (glas, karaf en fles) te koppelen aan één inkoopproduct.

Daarnaast biedt de software u ook de mogelijkheid om aan één verkoop-product een onbeperkt aantal inkoopproducten te koppelen. Dit laatste is weer bijzonder handig voor samengestelde producten. Van een inkoopartikel kunt u alle relevante informatie vastleggen, zoals leverancier en diens bestelcode, minimale afname en verpakkingseenheid.

Vastleggen van de voorraad

Tevens biedt de software u de mogelijkheid om per inkoopproduct de voorraad vast te leggen. Dit kan op centraal niveau of per magazijn.

Zo kunt u de voorraad van bijvoorbeeld uw wijnen beheren in liters (verkoopeenheid), in dozen (inkoopeenheid) en op basis van flessen (voorraad eenheid). Naast de actuele voorraad kunt u ook de minimale voorraad en de standaard voorraad vastleggen, voor het bepalen van een besteladvies.

U kunt de voorraad vastleggen op magazijn niveau.

Per magazijn kunt u de minimale, actuele en standaard voorraad vastleggen, waaraan het kassasysteem binnen V-solution gekoppeld kan worden.

Inkooporders

De voorraad module van V-Solution kan u helpen bij het opstellen van inkooporders. Bestellingen voor uw leveranciers kunnen met de software worden opgesteld door:

• Besteladvies per leverancier

• Inkooporder sjablonen

• Handmatige inkooporders

 

Naast de voorraad en de inkoop kunt u met V-Soltution ook de levering vastleggen. De Software werkt aan de hand van de levering de actuele voorraad bij.

Inkoopfacturen

V-Solution helpt u bij het controleren van de inkoopfacturen. Steeds meer leveranciers gebruiken zogenaamde verzamelnota’s waarop meerdere leveringen zijn samengenomen, wat controle lastig maakt. Met V-Solution kunt u snel en eenvoudig controleren of de artikelen die gefactureerd zijn ook daadwerkelijk zijn besteld en ontvangen.
V-Solution laat u in een oog opslag zien welke producten er geleverd zijn en welke nog in backorder staan.
Uiteraard kunt u ook nu weer de inkoopfactuur wijzigen.

Heeft u interesse in de oplossingen van V-Solution?
Klik hier
voor de actuele prijzen