V-Solution | Haal meer uit uw kassa | Zorg
145
page-template-default,page,page-id-145,page-child,parent-pageid-193,edgt-core-1.0,_masterslider,_ms_version_2.9.5,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,overlapping_content,animate_overlapping_content,frame_around_overlapping_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Compad V-Solution Zorg
Gezondheidszorg zonder zorgen!

Steeds meer zorginstellingen streven naar een geldloze instellingen om hiermee de kans op criminaliteit zoals diefstal, insluipers en dergelijke zo klein mogelijk te houden. En hiermee het veiligheidgevoel voor de bewoners en het personeel te vergroten.

Speciaal voor zorginstellingen heeft V-Solution een zeer bijzondere oplossing ontwikkeld die nauw aansluit bij verschillende zorgsystemen van Unit4Agresso en PinkRoccade.

Bel voor meer informatie 053-4329995

Eigen budget

Bewoners, cliënten, afdelingen en personeel krijgen een pas, waarmee zij aankopen in bijvoorbeeld het restaurant en/of de winkel kunnen afrekenen. Deze aankopen worden verrekend met de maandelijkse zorgnota. Uiteraard kan de software weer rekening houden met prijsafspraken en kortingen.

Naast deze vorm van verkopen kunt u binnen V-Solution ook periodieke budgetten toekennen, zoals broodgelden, maaltijdvoorzieningen en afdelingbudget. Afhankelijk van het soort budget kunnen deze gelden binnen de zorginstelling worden besteed. Bij voldoende budget zal de software uiteraard eerst dit budget aanspreken alvorens de aankoop wordt gefactureerd. Met een maandelijks overzicht krijgt de (familie van de) pashouder een goed overzicht van de aankopen en de verrekening daarvan.

BTW afdracht

Naast de periodieke opwaardering in de vorm van broodgelden is het ook mogelijk dat de pashouder zijn saldo aan de kassa of de receptie gaat opwaarderen.

Afhankelijk van de pas kan de kassa naast een andere prijs eventueel ook een ander btw tarief hanteren. Veel zorginstellingen zijn vrijgesteld van BTW. Echter in bepaalde situaties kan de belastingdienst de zorginstelling verplichten om btw te heffen over bestedingen die worden gedaan door eigen personeel en door bezoekers. Veelal vind een dergelijke btw afdracht plaats aan de hand van een schatting. Met de V-Solution oplossing is het mogelijk om de af te dragen BTW exact inzichtelijk te maken.

De verwerkte informatie

De informatie die vanuit de kassasysteem door software wordt verwerkt kan weer worden aangeboden aan verschillende zorgsystemen zoals:

  •  Cura Financieel
  •  Cura Clientgelden
  •  Vila
  •  Bomas
  •  Bofact

Met V-Solution maakt u de automatisering van uw zorginstelling pas echt compleet!

Onze bijzondere aanpak

De meeste zorginstellingen kennen verschillende afdelingen met elk hun eigen administratie verplichtingen en administratieve systemen. Onze aanpak is juist gericht op slaan van bruggen tussen de verschillende afdelingen en het leggen van koppelingen tussen de verschillende systemen, met als doel een efficiëntere bedrijfsvoering van de gehele zorginstelling.

Onze zorg specialisten zijn als geen ander in staat om deze bruggen te slaan, omdat zij als externe onafhankelijke adviseur de ervaring hebben om samen met alle betrokken partijen te komen tot een goed werkende oplossing die in het belang is voor alle afdelingen. Deze specialisten kennen de regels, zien de administratieve processen en de informatiestromen en herkennen de mogelijke blokkades. Wij niet alleen ruime ervaring met de verschillende afdelingen, maar ook met de omgang met cliënten, cliëntenraad en medewerkers/vrijwilligers en andere partijen die nauw betrokken zijn bij de zorginstelling. Dankzij onze jaren lange ervaringen in projecten binnen grote organisaties weten onze experts altijd de juiste oplossing te bieden waarbij de gehele organisatie baat bij heeft.

Meer weten over onze werkwijze?

Wilt u meer weten over onze bijzondere efficiënte aanpak? Wij geven graag een presentatie en een mondelinge toelichting over onze manier van werken bij u op locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met met 053 432 99 95 en vraag naar onze zorg experts.