V-Solution | Haal meer uit uw kassa | Vectronkassa
195
page-template-default,page,page-id-195,edgt-core-1.0,_masterslider,_ms_version_2.9.5,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson child-child-ver-1.0.0,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,overlapping_content,animate_overlapping_content,frame_around_overlapping_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
De Vectron kassa
Kassasystemen
POS Touch 15 PCT

Het elegante kassasysteem Vectron POS Touch 15 PCT is met een krasvast en slijtagevrij capacitief glazen touchscreen uitgerust. De betrouwbare POS Touch 15 PCT is daardoor zo robuust en duurzam dat Vectron u een garantie op alle onderdelen voor deze kassa van 5 jaar biedt. Zijn krachtige en technologisch geavanceerde kassasoftware beschikt over talloze uitgerijpte functies die werkprocessen versnellen, veilig maken en controlling vergemakkelijken. Voor kassaoplossingen op maat kan de software flexibel aan individuele specificaties worden aangepast. De bediening van de kassa's is eenvoudig en intuïtief.

Lees meer
POS Touch 12

De compacte touchkassa met 12“-display en analoog-resistente touch is stof- en spatwaterdicht. Deze is uitstekend geschikt, wanneer er slechts weinig ruimte beschikbaar is voor de kassaoplossing. De bediening van de robuuste POS Touch 12`` is eenvoudig en intuïtief en zijn gebruikersinterface kan naar wens worden vormgegeven. De krachtige kassasoftware biedt talloze functies die werkprocessen versnellen en vergemakkelijken. Kastelling en beheer van kassa's in een netwerk kan centraal plaatsvinden, wat een uniforme database bij de minste onderhoudsinspanningen mogelijk maakt.

Lees meer
POS Vario II

Vectron POS Vario II is het eerste model van de baanbrekende, nieuwe generatie kassa's van Vectron. Deze werd ontwikkeld om arbeidsprocessen nog efficiënter te maken. Betrouwbare toptechnologie zorgt voor een uiterst hoge werksnelheid. Hoogwaardige materialen garanderen robuustheid en een lange levensduur van het kassasysteem. De krachtige en technologisch geavanceerde software biedt talloze uitgerijpte functies die werkprocessen versnellen en vergemakkelijken. De combinatie van het grote touchscreen en het membraantoetsenbord van de Vectron POS Vario II maakt een bijzonder snelle en intuïtieve bediening mogelijk, alsmede ook de overzichtelijke weergave van grote artikelgroepen.

Lees meer
POS Mini II

Bij de Vectron POS Mini II zorgt betrouwbare toptechnologie voor een zeer hoge werksnelheid. Hoogwaardige materialen garanderen robuustheid en een lange levensduur. De krachtige en technologisch geavanceerde software biedt talloze uitgerijpte functies die werkprocessen versnellen en vergemakkelijken. Vectron POS Mini II is een voordelig alternatief voor de POS Vario II, wanneer hoofdzakelijk via het toetsenbord wordt ingevoerd en er geen groter touchscreen nodig is.

Lees meer
POS MobilePro II

Vectron POS MobilePro II is een uiterst robuuste en compleet waterdichte, mobiele kassa. Solide verwerking en modern, uitgerijpte techniek waarborgen een hooge werksnelheid, de beveiliging tegen uitval en een lange levensduur. Door de handige combinatie van touch-toetsenbord kan deze bijzonder snel worden bediend en is met name voor bedrijven met veel klanten of extreme belastingen onder piekuren aan te raden. Voor comfortabel werken is het systeem licht en ergonomisch gevormd. Zoals bij alle mobiele apparaten van Vectron is de Vectron POS MobilePro II ook een volwaardig kassasysteem zonder afhankelijkheid van een serverstation.

Lees meer
POS MobilePro III

De Vectron POS MobilePro III is een robuuste en volledig waterdichte mobiele kassa die uitstekend geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Dankzij de handige touch-toetsenbord-combinatie kan hij bijzonder snel worden bediend en is hij ideaal voor bedrijven met een hoge bezoekersfrequentie of extreme belastingen tijdens piekuren. Voor prettig werken is het systeem licht en ergonomisch gevormd. De Vectron POS MobilePro III heeft geen extra serverstation nodig. Het is een volwaardige kassa met alle functies van een stationair systeem, die standaard met een transponderleesapparaat, WLAN- en Bluetooth-interface is uitgerust.

Lees meer