Artikelbeheer

Compad V-Solution, hét computerprogramma dat meer uit uw Vectron kassa haalt! Het biedt u de mogelijkheid om artikelen éénmalig uit uw kassa te importeren. Met één druk op de knop heeft u een overzicht van alle artikelen die in uw kassa zijn opgeslagen. U kan de in V-Solution aangepaste of nieuwe artikelen vervolgens opnieuw aanbieden aan de kassa. Zo heeft uw kassa altijd een up-to-date artikelassortiment. Met de artikelen van V-Solution kan u onder andere prijsafspraken, prijslijsten,  voorraden en artikelgroepen vastleggen en zodoende uw onderneming volledig automatiseren!

Uw assortiment

Compad V-Solution kan direct de volledige artikelprogrammering éénmalig vanuit uw Vectron kassa importeren in de software. Op deze manier beschikt u niet alleen over uw volledige artikelassortiment vanuit de kassa, maar toekomstige artikelwijzigingen of nieuwe artikelen kunt u eenvoudig vanuit V-Solution weer opnieuw aanbieden aan uw Vectron kassa.

Prijsafspraken

Als ondernemer spreekt u vaak een speciale prijs voor bepaalde artikelen af met uw afnemers. V-Solution kan dit volledig automatiseren voor u! Per klant kan u over een onbeperkt aantal artikelen een prijs afspreken. U kan bij het maken van de afspraak tevens een termijn instellen. Zo wordt automatisch rekening gehouden met de afspraak wanneer de afnemer bij u besteld.

Natuurlijk is het ook mogelijk om permanent speciale prijzen vast te stellen voor uw klanten door middel van prijstabellen. Elk artikel heeft een maximum van tien prijstabellen. Uw klant kan worden onderverdeeld in één van deze tabellen. Zo betaalt uw klant altijd de juiste prijs voor uw artikel!

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Inkoopartikelen

Een artikel op de kassa kan binnen V-Solution worden gekoppeld aan één of meerdere inkoopproducten voor het bijhouden van de voorraad. U kunt bijvoorbeeld wijn inkopen in één doos van zes flessen à 0.75 liter. Echter u verkoopt deze wijn in een glas, karaf of per fles. Daarom biedt V-Solution u de mogelijkheid om meerdere verkoopproducten (glas, karaf en fles) te koppelen aan één inkoopproduct. Nooit meer handmatige lijsten voor het bijhouden van uw voorraden!

Filters

Daarnaast is het mogelijk om artikelen te koppelen aan een door u aangemaakte artikelgroep en seizoenen. Door deze filters kunt u snel allerlei selecties maken en bepaalde acties zoals afdrukken en prijswijzigingen met één enkele druk op de knop doorvoeren voor de geselecteerde artikelgroep of seizoen!

Eigen ontwerpstudio

V-Solution beschikt over een ontwerpstudio waardoor het mogelijk is om de layout van uw prijslijsten, artikeletiketten en schapkaarten geheel naar eigen wens en met uw eigen logo in te richten. Uiteraard kunnen wij u hierbij ook helpen, door voor u de rapporten in te richten.

Speciale Diensten/Producten

Dankzij de speciale diensten en producten van V-Solution kunnen specifieke administratieve taken vereenvoudigd worden door middel van bijvoorbeeld het vastleggen van bezorgkosten of opwaardeerartikelen. Er wordt natuurlijk automatisch rekening gehouden met deze diensten in uw facturen en prijsafspraken!

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Labelprinters

Alle afdrukken zoals prijslijsten, schapkaarten en etiketten kunnen niet alleen qua uiterlijk geheel naar eigenwens worden aangepast, maar kan ook op iedere printer worden afgedrukt. V-Solution ondersteund alle printers die geschikt zijn voor het besturingssysteem Windows. Dus ook label/etiketten- printers en cardprinters voor het afdrukken van schap/prijskaarten.

Koppelen

V-solution koppelt aan elk type Vectronkassa. Hieronder vallen onder andere de robuuste kassa’s zoals de POS Touch 15 II en de POS Touch 12 II maar ook de Vectron POS PC kassa! Door de koppeling met uw kassa komen automatisch orders binnen bij V-Solution en kan u aangepaste of nieuwe artikelen aanbieden aan uw kassa.

Onze partners