Cliëntenbeheer

V-Solution is ideaal voor het beheren van uw cliënten. U kan in V-Solution namelijk een onbeperkt aantal cliënten ingeven en alle algemene gegevens vastleggen van de cliënt. Ook kan V-Solution alle afdelingen en administraties in de zorginstellingen verbinden, waardoor het aanpassen van de gegevens van uw cliënt op elke afdeling en administratie automatisch kenbaar wordt gemaakt. Zo heeft u op elke afdeling en administratie een up-to-date cliëntenbestand!

Cliëntenpas

Steeds meer zorginstellingen streven naar een geldloze instelling om hiermee de kans op criminaliteit zoals diefstal, insluipers en dergelijke zo klein mogelijk te houden. En hiermee het veiligheidsgevoel voor de bewoners en het personeel te vergroten. V-Solution biedt u daarom de mogelijkheid om een cliëntenpas te creëren. Deze cliëntenpas zorgt ervoor dat budgetten kunnen worden toegekend aan bewoners, cliënten, personeel en afdelingen. De aankopen die cliënten maken met de cliëntenpas worden verrekend met de maandelijkse zorgnota. Uiteraard kan de software rekening houden met prijsafspraken en kortingen.

Afspraken

Per cliënt en leverancier kan u verscheidene afspraken vastleggen, zoals factuurkorting, (artikel)groepskorting en prijsafspraken. Ook deze gegevens hoeft u slechts éénmalig vast te leggen!

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Onze bijzondere aanpak

De meeste zorginstellingen kennen verschillende afdelingen met elk hun eigen administratie verplichtingen en administratieve systemen. Onze aanpak is juist gericht op slaan van bruggen tussen de verschillende afdelingen en het leggen van koppelingen tussen de verschillende systemen, met als doel een efficiëntere bedrijfsvoering van de gehele zorginstelling. Door het leggen van de koppeling tussen alle administraties wordt het beheren van uw cliënten enorm eenvoudig!

Korting

In V-solution is het mogelijk om cliënten kortingen te geven op facturen, bezorgkosten en specifieke artikelen. De software houdt hierbij ook rekening met een combinatie van deze kortingen!

Onze partners