Communicatie

V-Solution biedt u de mogelijkheid om te communiceren met uw Vectron kassa. Met de gegevens die u uit de kassa haalt kan u een groot gedeelte van uw onderneming automatiseren! Als u bijvoorbeeld een omzetanalyse wil creëren, kan V-Solution door middel van de kassabonnen een overzichtelijke omzetanalyse uitdraaien. Ook is het mogelijk om in te zien wat uw totale kosten zijn. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden die werken op basis van de communicatie met uw Vectron kassa, zoals facturering, financiële export en diverse soorten rapportages. Met V-Solution haalt u meer uit uw kassa!

Gegevens halen uit uw kassa

V-Solution haalt veel gegevens uit uw kassa, maar wat wordt gedaan met deze informatie? Alle gegevens zijn gebaseerd op de informatie van de kassabonnen uit uw Vectron kassa. De informatie van de kassabonnen wordt onder andere gebruikt om uw omzet te exporteren naar financiële pakketten, klanten te factureren, voorraden bij te houden en nog veel meer!

Gegevens doorsturen naar uw kassa

V-Solution haalt niet alleen gegevens uit de kassa, maar kan ook gegevens naar de kassa sturen. Denk hierbij aan aangepaste artikelgegevens, klantgegevens en voorraden. Zo heeft u altijd een up-to-date artikelbestand, klantenbestand en actuele voorraad in uw kassa!

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Verkoop en inkoop

V-Solution biedt u ook de mogelijkheid om aan één verkoop-product een onbeperkt aantal inkoopproducten te koppelen. Dit laatste is weer bijzonder handig voor samengestelde producten. Van een inkoopartikel kunt u alle relevante informatie vastleggen, zoals leverancier en diens bestelcode, minimale afname en verpakkingseenheid. Aan de hand van verkopen wordt tevens de voorraad bijgewerkt. Zowel het verkoopartikel als de samengestelde inkoopartikelen die aan het verkoopartikel zijn gekoppeld worden bijgewerkt!

Categorieën

Wilt u specifieke groepen met klanten naar de kassa sturen? Geen probleem! U kan uw klanten indelen in categorieën en die groepen vervolgens doorsturen naar uw kassa. Dit is tevens mogelijk bij uw artikelen.

Onze partners