Exporteren

V-Solution maakt het mogelijk om vele gegevens te exporteren naar uw kassa. Zo kan V-Solution artikelgegevens en klantgegevens doorsturen naar uw kassa. Op basis van de geïmporteerde informatie van uw kassa, kunnen uitgebreide rapportages worden opgesteld. Deze rapportages kunnen omgezet worden naar te exporteren bestanden. Dit is bijzonder handig voor uw administratie en marketing.  Tevens is er de mogelijkheid om uw facturen om te zetten in een bestand die vervolgens wordt aangeboden aan uw financieel pakket.

Klanten & Artikelen

Heeft u speciale afspraken zoals reclames over de prijzen van uw artikelen? Of heeft u de gegevens van uw klanten aangepast in V-Solution? Met één druk op de knop kan u deze aangepaste gegevens doorsturen naar uw kassa.  Zo heeft u altijd zowel een up-to-date artikelbestand en klantenbestand!

Financiële export

Met één druk op de knop kan u uw facturen exporteren naar uw financieel pakket. V-Solution maakt vervolgens een bestand op, dat aan uw financiële administratie wordt aangeboden.

U bepaald zelf hoe u de financiële transacties wilt aanbieden aan uw boekhoudprogramma. Dit kan per dag, per week of per maand. Ook kunt u ervoor kiezen om de transacties per kassa, per winkel of als totaal aan te bieden. Dit scheelt u een hoop tijd, en tijd is geld!

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Rapportages

Met één druk op de knop een handig overzicht van uw omzet door middel van de omzetanalyse! V-Solution biedt u tevens de mogelijkheid om eigen rapportages te maken, gebaseerd op één of meer kassarapporten. Deze rapportages kunnen vervolgens worden omgezet naar een bestand en worden geëxporteerd.

Modifiers

In V-Solution is er de mogelijkheid om een onbepertk aantal modifiers toe te voegen aan uw Vectron Kassa. Dit kan volledig naar eigen wens worden ingericht. Dit kunnen modifiers zijn zoals: Bezorging, Reclame, Gratis product, Verrassingsgeschenk of modifiers voor eigen gebruik zoals: afdrukken ingrediënten, Winkel bestelling en nog veel meer! Deze modifiers kunnen geïntegreerd worden in de kassaprogrammatie van uw Vectron kassa.

Onze partners