Facturen

Professioneel ogende facturen, goede leverings- en betalingsvoorwaarden en een goede aanmaningsmethode leveren al snel veel profijt. Met Compad V-Solution heeft u altijd antwoord op belangrijke vragen als: “Welke debiteur moet er nog worden gefactureerd?”, “Wie zijn mijn belangrijkste afnemers?” en “Welke facturen zijn nog niet voldaan?”.

Voordelen van V-Solution Facturering

  • Tijdsbesparend

  • Kostenbesparend

  • Foutloos

  • Geheel in eigen stijl met uw logo

Altijd up-to-date

Op ieder moment kunt u de concept facturen opvragen en afdrukken.
Dankzij de door V-Solution gehanteerde methodiek is uw factuuradministratie altijd up-to-date en zijn er geen verwerkingsverslagen noodzakelijk om een accuraat en volledig overzicht van de facturen te krijgen.

Standaard of geheel naar eigen stijl

U kan gebruik maken van de facturen die standaard worden meegeleverd bij V-solution of u kan ze geheel naar eigen stijl met uw eigen logo aanpassen door middel van de ingebouwde layout manager.

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Elektronisch factureren

V-Solution berekent voor u de juiste totalen, kortingen en BTW-bedragen. En afhankelijk van de afspraak met uw debiteur worden de facturen elektronisch aangeboden via de e-mail of op papier via de post (of bezorger). Welke afspraak u ook maakt, V-Solution helpt u bij het opstellen van de juiste factuur!

Eenvoudig factureren

Al uw factuurinformatie haalt V-Solution rechtstreeks vanuit uw kassasysteem. Dit betekent nooit meer handmatig kassabonnen inboeken. Nimmer gaat er meer omzet verloren omdat er een kassabon of een notitie kwijt is geraakt.

Op basis van de afspraken met uw klanten geeft V-Solution aan welke facturen er moeten worden afgedrukt of electronisch moeten worden verstuurd. Desgewenst kunt u facturen ook op een eerder tijdstip afdrukken dan u bij de desbetreffende klant heeft vastgelegd. Alles wordt éénmalig vastgelegd en vervolgens kan u met één druk op de knop eenvoudig factureren!

Verschillende typen facturen

V-Solution wordt geleverd met vele standaard facturen en ondersteunt verschillende type facturen, zoals: een dagfactuur, een totaalfactuur en een verzamelfactuur. Per debiteur kunt u vastleggen welke factuurlayout u wenst te gebruiken.

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Koppeling naar uw boekhoudpakket

Door de sterke integratie met diverse pakketten zoals Exact, Twinfield, Multivers, Accountview, King en nog vele andere financiële pakketten, worden openstaande posten en omzetboekingen na het afdrukken van de factuur direct in uw financiële administratie verwerkt.

Aanpassen facturen

Snel een factuur crediteren, muteren, kopiëren, splitsen of juist meerdere facturen samenvoegen, zonder allerlei complexe handelingen? Dankzij het intelligente stappenplan kunt u binnen de software eenvoudig de gewenste factuur aanpassing maken en op de achtergrond zorgt V-Solution automatisch dat administratieve handelingen die uitgevoerd moeten worden voor u worden gedaan, zoals bijvoorbeeld het splitsen van een reeds verzonden factuur.

Onze partners