Inkoop

V-Solution biedt u de mogelijkheid om eenvoudig inzicht te krijgen in uw inkoopartikelen. Dit is mogelijk door middel van het vastleggen van uw voorraad in V-Solution. De voorraden van uw inkoopartikelen worden tevens automatisch bijgewerkt aan de hand van uw verkopen! Zo heeft u altijd een actueel inzicht in uw ingekochte producten en de kosten die de producten met zich mee brengen. Aan de hand van de inkoop en verkoop kan u bijvoorbeeld ook eenvoudig een omzetanalyse opmaken.

Inkoopartikelen

V-Solution maakt onderscheidt tussen de artikelen die u verkoopt en de producten die u inkoopt. U kunt bijvoorbeeld wijn inkopen in één doos van zes flessen à 0.75 liter. Echter u verkoopt deze wijn in een glas, karaf of per fles. Daarom biedt V-Solution u de mogelijkheid om meerdere verkoopproducten (glas, karaf en fles) te koppelen aan één inkoopproduct.

Prijzen & Afspraken

V-Solution biedt u de mogelijkheid om de prijzen van uw inkoopartikelen vast te leggen. Hierdoor heeft uw altijd inzicht in de kosten die worden gemaakt bij het inkopen van uw producten. Tevens is het mogelijk om op elk gewenst moment de prijzen van uw artikelen aan te passen. Ook kan u specifieke afspraken maken met de leverancier over onder andere de levering,  korting en en de prijs van het inkoop product. Met deze afspraken en/of kortingen wordt automatisch rekening gehouden bij onder andere het factureren.

Inkoopfacturen

V-Solution helpt u bij het controleren van de inkoopfacturen. Steeds meer leveranciers gebruiken zogenaamde verzamelnota’s waarop meerdere leveringen zijn samengenomen, wat controle lastig maakt. Met V-Solution kunt u snel en eenvoudig controleren of de artikelen die gefactureerd zijn ook daadwerkelijk zijn besteld en ontvangen.

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Volledig automatisch

Met V-Solution wordt aan de hand van de verkopen automatisch uw voorraad bijgewerkt.

V-Solution biedt u namelijk de mogelijkheid om aan ieder verkoopartikel één of meerdere inkoopartikelen te koppelen, zodat u niet alleen kunt vastleggen hoeveel schnitzelschotels u heeft verkocht, maar krijgt u ook direct inzicht in de actuele voorraad schnitzels, patat en andere componenten die bij deze schotel horen. Zo heeft u inzicht in de voorraad van uw inkoopartikelen én uw verkoopartikelen.

Gegevens vastleggen

Van een inkoopartikel kunt u alle relevante informatie vastleggen, zoals leverancier en diens bestelcode, minimale afname, verpakkingseenheid en eventuele sjablonen voor de inkooporders van de artikelen.

Onze partners