Klantenbeheer

Naast artikelen kunt u in de Compad V-Solution ook uw vaste afnemers vastleggen. Naast de algemene gegevens zoals naam en adresgegevens kunt u in de software ook gemaakte afspraken vastleggen inzake de facturering, korting over artikelen en betaling. Zo heeft u de gegevens van uw klant altijd up-to-date!

Klantengegevens

In Compad V-Solution kunt u een onbeperkt aantal vaste klanten ingeven. Van iedere klant kunt u de algemene gegevens vastleggen zoals naam, adres, telefoonnummer, emailadres en dergelijke. Deze klantengegevens legt u slechts éénmaal vast en worden in V-Solution voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals facturering, prijsafspraken en nog veel meer.

Factureren

Door middel van de ingevulde gegevens van uw klanten, hoeft u dat bij het factureren niet meer te doen! De gegevens komen automatisch op uw factuur terecht, zodat u met één druk op de knop de facturen kan verzenden.

Tevens kan u in het klantvenster een bepaald termijn vastleggen wanneer uw klant de factuur ontvangt zoals, per dag, per week of per maand. Ook is het mogelijk dat de factuur naar een andere adres wordt gestuurd dan naar het algemene bedrijfsadres. Dit is bijzonder handig voor ondernemingen waar de administratieve afdeling op een ander adres is gelokaliseerd dan de onderneming!

Ervaar ook de gemakken van V-Solution! Maak snel een afspraak met één van onze v-Solution specilalisten

Afspraken

Per klant kan u verscheidene afspraken vastleggen, zoals factuurkorting, (artikel)groepskorting en prijsafspraken. Ook deze gegevens hoeft u slechts éénmalig vast te leggen!

Korting

In V-solution is het mogelijk om klanten kortingen te geven op facturen, bezorgkosten en specifieke artikelen. De software houdt hierbij ook rekening met een combinatie van deze kortingen!

Categorieën

Naast algemene gegevens stelt V-Solution u ook in staat om klanten in een categorie in te delen. Hierdoor kunt u snel allerlei selecties maken, die u vervolgens kunt gebruiken voor meerdere toepassingen zoals: het afdrukken van adresetiketten, mailingen, direct versturen van email berichten via Microsoft Outlook of mailingen via het nieuwbrievensysteem Mailchimp.

Onze partners