Klantenpas

Niet alleen uw klanten profiteren van een klantenpas! Steeds meer ondernemers willen laten zien dat hun klanten bijzonder zijn. Door middel van een speciale klantenpas komen vaste klanten in aanmerking voor korting, presentjes en dergelijke. En uw voordeel? Een klant die sneller geneigd is om meer bij u te besteden!

Snel en betaalbaar!

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat klanten die een klantenpas hebben doorgaans erg trouw zijn aan hun winkel en daardoor meer omzet genereren. Met V-Solution kunt u op eenvoudige en betaalbare wijze klantenpassen genereren en deze afdrukken.

Barcode & Puntensaldo

Tijdens de verkooptransactie wordt de klantenpas, die voorzien is van een barcode, gescand waardoor de klant zich identificeert. De software zal achteraf aan de hand van het elektronisch journaal vaststellen bij welke kassabon een klantenpas is gebruikt en rekent automatisch het nieuwe puntensaldo uit. Hierbij kunt u gebruik maken van verschillende rekenmethodes zoals: punten op basis van omzet (zoals 1 punt per 10 eurocent) of extra punten bij de aankoop van een bepaald artikel.

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Voordelen van de klantenpas

  • Spaarsaldo wordt niet op de pas opgeslagen. Dus bij verlies of diefstal van de pas blijven deze punten behouden.

  • Naast het spaargedrag krijgt u ook inzicht in de aangekochte artikelen.

  • Een klant is sneller geneigd om bij u te besteden.

Verkoophistorie

Door verkopen via de klantenpas of via de kassa wordt er automatisch een klantenhistorie aangemaakt in V-Solution. Zo kan u de aankopen van de klant inzien en kan u inspelen op zijn of haar wensen.

Onze partners