Personeelsbeheer

V-Solution biedt u een compleet personeelsmanagement systeem waarmee u op eenvoudige wijze de informatie van uw medewerkers snel kunt beheren, zoals werkroosters, urenoverzichten, kopie legitimatiebewijs en nog veel meer.

Personeelsmanagement

V-Solution biedt u een compleet personeelsmanagement systeem waarmee u op eenvoudige wijze de informatie van uw medewerkers snel kunt beheren. Zo kunt u van uw personeelsleden alle relevante informatie zoals: adres, contactgegevens, kopie legitimatiebewijs, calamiteit gegevens zoals adres huisarts, noodadres en dergelijke vastleggen. Alle gegevens zijn snel en eenvoudig te benaderen vanuit slechts één venster.

Werkroosters

V-Solution beschikt over een uitgebreid werkrooster systeem, waarmee uzelf de werkroosters voor het personeel kunt opstellen. U kunt meerdere afdelingen vastleggen en per afdeling kunt u werkroosters maken. De door u gemaakte werkroosters worden overzichtelijk weergegeven en in tegenstelling tot veel andere roosterprogramma’s kunt u met V-Solution uw personeel ook na middennacht inroosteren. Iets wat in veel branches zoals de horeca regelmatig voorkomt.

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Duidelijk Overzicht

De door u opgestelde roosters kunt u afdrukken op duidelijke overzichten. Zo kunt u een specifiek rooster afdrukken voor afdeling, maar kunt u ook eenvoudige overzichten afdrukken voor de medewerkers afzonderlijk. Dus nooit meer misverstanden over de werktijden.

Contracten

V-Solution biedt u de mogelijkheid om uw contracten met uw werknemers op te slaan in V-Solution. De software houdt tevens rekening met flexwerkers, contracten voor bepaalde tijd en onbepaalde tijd, vervaldatum van het contract en datum wanneer een werknemer uit dienst is getreden.  Zo heeft u altijd een goed overzicht van de overeenkomsten met uw werknemers.

Algemene gegevens

Met V-Solution kan u een tal met gegevens van uw werknemers vastleggen. Hieronder vallen de adresgegevens, partnergegevens, gegevens over de gezondheid, noodadressen en nog veel meer. Deze gegevens worden natuurlijk conform de regels van de algemene verordening gegevensbescherming(AVG) bewaard.

Ziekteverzuim & verlof

V-Solution biedt u de mogelijkheid om het verlof en het ziekteverzuim bij te houden. U kan tevens het verlof  onderverdelen in betaald en onbetaald verlof. Dit kan u natuurlijk weer verrekenen bij de betalingen aan uw werknemers. Tevens heeft u altijd een actueel overzicht van de ziekte- en verlofdagen van uw werknemers.

Onze partners