Rapportages

Met één druk op de knop een handig overzicht van uw omzet door middel van de omzetanalyse! V-Solution biedt u tevens de mogelijkheid om eigen rapportages te maken, gebaseerd op één of meer kassarapporten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te beschikken over verschillende kassarapportages, zoals Artikelrapport, Groeprapport, Transactierapport, waarbij het ook mogelijk is de onderliggende kassabonnen te raadplegen middels de doorklikfunctie. V-Solution haalt meer uit uw kassa!

Product/verkoophistorie raadplegen

Per afdeling, klant, artikel, (hoofd)artikelgroep of assortiment kan u de verkoophistorie raadplegen. Daardoor heeft u direct antwoord op de vragen zoals: “Hoeveel van dit bepaald artikel hebben wij verkocht?” of “Hoeveel producten heeft deze klant de afgelopen maand afgenomen?” Met V-Solution heeft u met één druk op de knop direct een overzicht!

Verkooprapportage per artikel

Direct vanuit het artikelvenster heeft u inzage in het aantal geproduceerde, verkochte en geretourneerde artikelen. Tevens is in het rapportage gemakkelijk te zien wat de eerste en laatste verkoop van de dag, week, maand of jaar is. Nooit meer handmatig lijsten bijhouden!

Verkooprapportage per klant

Per klant kan u een overzicht van de verkoophistorie afdrukken. Zo heeft met één druk op de knop een overzicht van alle verkochte artikelen per klant. Dit is natuurlijk bijzonder handig voor het inspelen op de wensen van de klant.

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Omzetanalyse

Nadat u heeft gefactureerd is het mogelijk om in V-Solution een omzetanalyse op te maken per afdeling, per (hoofd)artikelgroep, per artikel, per assortiment of per klant. Zo heeft u per categorie een goed overzicht van uw omzet!

Artikel per order

Dankzij de zoek functie: artikel per order kunt u snel achterhalen in welke bestellingen een bepaald artikel is besteld. Hierbij geeft u het gewenste artikel op en de gewenste periode. V-Solution toont u snel en eenvoudig de bestellingen waarin het desbetreffende artikel is besteld.

Onze partners