Recepten

V-Solution biedt u de mogelijkheid om recepturen aan uw producten te koppelen. Zo weten uw klanten altijd wat ze eten door middel van bijvoorbeeld productspecificaties. Tevens kan u door een receptuur te creëren zeer eenvoudig een aantal etiketten afdrukken zoals onder andere, artikeletiketten en artikeletiketten met barcode!

Etikettering

Verkoopt u verpakte producten? Dan wilt u natuurlijk een artikeletiket! V-Solution zorgt ervoor dat u met één druk op de knop (warenwettelijke) etiketten kan afdrukken. Desgewenst kunnen op de artikeletiketten barcodes worden geplaatst.

Productspecificaties

Klanten willen vaak weten wat ze eten, daarom is het van belang dat u een degelijk recept kan koppelen aan bijvoorbeeld een productspecificatie, zodat u altijd uw klant kan tonen uit welke ingrediënten uw product bestaat. Tevens is het mogelijk om uw producten met recepturen te verwerken in bijvoorbeeld een menukaart, inclusief de foto’s van het product of gerecht. Natuurlijk geheel in eigen huisstijl met uw logo!

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Allergenen advies

Maakt het de (winkel)bediende eenvoudig. Dankzij de koppeling tussen V-Solution en Vectron Commander kan de (winkel)bediende snel en eenvoudig direct de juiste producten adviseren aan de klant met een bepaalde allergie. In dat geval geeft de bediende aan welke allergie (of allergieën) een klant heeft en automatisch worden alle producten geblokkeerd die een allergische reactie bij deze klant kunnen veroorzaken. Met het invoeren van uw recepten heeft u altijd het juiste allergenen advies!

Eigen stijl en logo

U kan onder andere uw productspecificatie en menukaart geheel naar eigen huisstijl en met uw bedrijfslogo inrichten. Het eenvoudig aanpassen van uw layouts kan via de in V-Solution ingebouwde layout-manager. Natuurlijk kan Compad Software ook hulp bieden door uw layouts voor u in te richten.

Onze partners