Voorraad

Met V-Solution heeft u altijd inzicht in uw voorraad! Het is mogelijk om zowel uw inkoop als verkoop vast te leggen. Vervolgens wordt aan de hand van verkopen automatisch uw voorraad aangepast. Met V-Solution hoeft u nooit meer handmatig lijsten bij te houden!

De vele voordelen van V-Solution Voorraad

  • De voorraad wordt automatisch bijgewerkt aan de hand van verkopen

  • Tijdbesparend

  • Foutloos

  • Minder derving en verlies/diefstal

Vastleggen van de voorraad per artikel

V-Solution maakt onderscheidt tussen de artikelen die u verkoopt en de producten die u inkoopt. U kunt bijvoorbeeld wijn inkopen in één doos van zes flessen à 0.75 liter. Echter u verkoopt deze wijn in een glas, karaf of per fles. Daarom biedt V-Solution u de mogelijkheid om meerdere verkoopproducten (glas, karaf en fles) te koppelen aan één inkoopproduct. Zo heeft u altijd een actuele voorraad van het inkoopartikel en verkoopartikel!

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Voorraden beheren

U kan de voorraad van bijvoorbeeld uw wijnen beheren in liters (verkoopeenheid), in dozen (inkoopeenheid) en op basis van flessen (voorraad eenheid) vastleggen. Naast de actuele voorraad kunt u ook de minimale voorraad en de standaard voorraad vastleggen, voor het bepalen van een besteladvies. Het vastleggen van de voorraad kan op centraal niveau, maar ook per magazijn, per winkel of per afdeling!

Automatisch bijwerken van de voorraad

Met V-Solution voorraad wordt aan de hand van de verkopen automatisch de voorraad bijgewerkt.

V-Solution biedt u de mogelijkheid om aan ieder verkoopartikel één of meerdere inkoopartikelen te koppelen, zodat u niet alleen kunt vastleggen bijvoorbeeld hoeveel schnitzelschotels u heeft verkocht, maar krijgt u ook direct inzicht in de actuele voorraad schnitzels, patat en andere componenten die bij deze schotel horen. Natuurlijk worden de voorraden van de componenten ook automatisch bijgewerkt.

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Inkooporders

De voorraad module van V-Solution kan u helpen bij het opstellen van inkooporders. Bestellingen voor uw leveranciers kunnen met de software worden opgesteld door:

  • Besteladvies per leverancier

  • Inkooporders sjablonen

  • Handmatige inkooporders

Geheel naar eigen stijl

V-Solution geeft u de mogelijkheid om de rapporten van onder andere uw voorraad geheel naar eigen huisstijl in te richten. Dit is mogelijk door de ingebouwde ontwerpstudio van V-solution. U kan onder andere de volgende onderwerpen naar eigen wens aanpassen: de kleurencombinaties, uw eigen logo en indeling van de rapporten.

Onze partners