Module Personeel

Een compleet personeelsmanagement systeem!

Heeft u geen duidelijk overzicht van de gegevens, werkroosters en urendeclaraties van uw werknemers? V-Solution Personeel is een compleet personeelsmanagement systeem dat uw administratieve taken inzake uw werknemers direct kan vereenvoudigen. Per afdeling en werknemer kan u eenvoudig werkroosters vastleggen. De werkroosters vormen ook de basis voor uw urendeclaraties. Tevens legt u eenvoudig algemene gegevens van uw werknemers vast zoals, contactgegevens, kopie legitimatiebewijs, calamiteitsgegevens en nog veel meer. V-Solution heeft voor elke onderneming een eenvoudige oplossing!

Werkroosters
Gegevens
Urendeclaratie
Contracten

Tijdregistratie

V-Solution biedt u de mogelijkheid om een volledige tijdsregistratie bij te houden. Dit kan u doen door middel van urenroosters, urenoverzichten en rapportages. Zo heeft u altijd een handig overzicht van alle uren die uw werknemers hebben gemaakt.

Overzichtelijke Rapportages

De door u opgestelde roosters kunt u afdrukken op duidelijke overzichten. Zo kunt u een specifiek rooster afdrukken per afdeling, maar kunt u ook eenvoudige overzichten afdrukken voor de medewerkers afzonderlijk. Dus nooit meer misverstanden over de werktijden!

Werkroosters
Urendeclaratie
Gegevens
Rapportages
Rapportages
Urendeclaratie
Werkroosters
Gegevens

Interesse in Compad V-Solution Personeel?

V-Solution Personeel

50per maand
  • Pakketinhoud:

Direct van start gaan?

Wij bij Compad Software zijn trots op de hulp die wij onze klanten bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een implementatietraject bij ons te volgen. Met dit traject wordt de software voor u geïnstalleerd en wordt tot in de punten uitgelegd hoe het programma werkt, zodat u direct aan de slag kan!

Implementatie traject

695eenmalig
  • Implementatie traject bestaat uit: