Bakkerij

Iedere verkooptransactie wordt op uw kassasysteem geregistreerd. Daarom is het zaak dat u op deze werkplek een zeer betrouwbare oplossing inzet. Compad V-Solution helpt u hierbij door een koppeling te leggen met uw kassa.  Dit kan op basis van de kassarapporten van uw Vectron kassa. Met V-Solution kan u grote gedeeltes van uw bakkerij laten automatiseren. Hieronder valt onder andere de klantenpas en recepten.  Tevens is er de mogelijkheid om te factureren en een financiële export van uw facturen naar uw boekhoudprogramma op te maken. V-Solution haalt meer uit uw kassa!

Recepten

V-Solution biedt u de mogelijkheid om recepturen aan uw producten te koppelen. Zo weten uw klanten altijd wat ze eten door middel van bijvoorbeeld productspecificaties. Tevens kan u door een receptuur te creëren zeer eenvoudig een aantal etiketten afdrukken zoals onder andere, artikeletiketten en artikeletiketten met barcode!

Lees meer

Rapportages

V-Solution biedt u tevens de mogelijkheid om eigen rapportages te maken, gebaseerd op één of meer kassarapporten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te beschikken over verschillende kassarapportages, zoals Artikelrapport, Groeprapport, Transactierapport, waarbij het ook mogelijk is de onderliggende kassabonnen te raadplegen middels de doorklikfunctie.

Lees meer

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Facturering

Professioneel ogende facturen, goede leverings- en betalingsvoorwaarden en een goede aanmaningsmethode leveren al snel veel profijt. Met V-Solution heeft u altijd antwoord op belangrijke vragen als: “Welke debiteur moet er nog worden gefactureerd?”, “Wie zijn mijn belangrijkste afnemers?” en “Welke facturen zijn nog niet voldaan?”

Lees meer

Financieel

V-Solution biedt de mogelijkheid om de financiële transacties t.g.v. het afdrukken van een factuur aan te bieden aan een financieel pakket. Op deze manier wordt er in uw financiële software pakket een openstaande post aangemaakt en wordt de omzet direct geregistreerd. Omdat veel financiële pakketten de mogelijkheid hebben om ook de bankafschriften elektronisch in te lezen en te verwerken worden op deze manier direct de betalingen verwerkt en beschikt u altijd over een actuele openstaande posten lijst.

Lees meer

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Klantenpas

Niet alleen uw klanten profiteren van een klantenpas! Steeds meer ondernemers willen laten zien dat hun klanten bijzonder zijn. Door middel van een speciale klantenpas komen vaste klanten in aanmerking voor korting, presentjes en dergelijke. En uw voordeel? Een klant die sneller geneigd is om meer bij u te besteden!

Lees meer

Productielijsten

Maakt u zelf uw producten? V-Solution biedt u de mogelijkheid om een overzichtelijke productielijst uit te draaien voor uw personeel. U kan een onbeperkt aantal artikelen aan uw productielijsten toevoegen. Deze productielijsten kunnen tevens worden onderverdeeld per afdeling of categorie.

Lees meer

Importeren

V-Solution haalt veel gegevens uit uw kassa door middel van uw kassabonnen. Alle orders die worden ingegeven in uw kassa komen direct door in V-Solution, zodat u direct aan de slag kan in de software! De gegevens worden onder andere gebruikt voor het factureren, verwerken van orders, financiële export en nog veel meer!

Lees meer

Onze partners