Module Klantenpas

Uw Klanten zijn bijzonder!

Als ondernemer wilt u natuurlijk laten zien dat uw klanten bijzonder zijn.  Daarom biedt V-Solution u de mogelijkheid om klantenpassen te genereren. Op basis van uw klantenbestand kan u klantenpassen laten genereren die voor diverse soorten kortingen en presentjes gebruikt kunnen worden. Zo zijn klanten sneller geneigd om nog meer bij u te besteden! U kan de klantenpassen inrichten op basis van omzet zoals, 1 punt per 10 eurocent of extra punten per aankoop van een bepaald artikel. Wat u ook kiest, V-Solution heeft een oplossing voor elke onderneming!

Klantenpas
Artikelbeheer
Voordelen
Klantenbeheer

Extra’s

Naast de voordelen van een klantenpas zijn er nog meer extra’s die worden meegeleverd met V-Solution Voorraad. Het spaarsaldo wordt niet op de pas opgeslagen. Dus bij verlies of diefstal van de pas blijven deze punten behouden. Tevens is het niet mogelijk om extra punten aan een bevriende klant  te geven. Dit voorkomt misbruik van het klantenpas systeem. Tot slot heeft u naast het spaargedrag ook inzicht in de aangekochte artikelen van uw klanten. Zo kan u inspelen op de wensen van de klant.

Eenvoudig & Snel

Binnen enkele stappen heeft u een klantenpas gegenereerd voor uw onderneming door middel van V-Solution. V-Solution zorgt ervoor dat u door middel van een stappenscherm de juiste gegevens invult voor uw klantenpassen. Vervolgens hoeft u slechts de OK-knop in te drukken en dan kunnen de klantenpassen direct worden afgedrukt op elke gewenste printer. V-Solution kan koppelen aan elke label- en cardprinter die u heeft aangeschaft. Zo kan u snel genieten van de voordelen van de klantenpas!

Verkoophistorie
Saldo
Klantenbeheer
Artikelbeheer
Klantenpas
eenvoudig
Barcode
Snel

Interesse in Compad V-Solution Klantenpas?

V-Solution Klantenpas

50per maand
  • Pakketinhoud:

Direct van start gaan?

Wij bij Compad Software zijn trots op de hulp die wij onze klanten bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een implementatietraject bij ons te volgen. Met dit traject wordt de software voor u geïnstalleerd en wordt tot in de punten uitgelegd hoe het programma werkt, zodat u direct aan de slag kan!

Implementatie traject

695eenmalig
  • Implementatie traject bestaat uit: