Module Zorg

Veilig & Betrouwbaar

Steeds meer zorginstellingen streven naar geldloze instellingen om hiermee de kans op criminaliteit zoals diefstal, insluipers en dergelijke zo klein mogelijk te houden. En hiermee het veiligheidgevoel voor de bewoners en het personeel te vergroten.

Speciaal voor zorginstellingen heeft Compad een zeer bijzondere oplossing ontwikkeld die nauw aansluit bij verschillende zorgsystemen van Unit4Agresso en PinkRoccade: de V-Solution cliëntenpas. Door middel van de cliëntenpas verkleint u het risico van diefstal of insluipers voor uw bewoners. Bewoners, cliënten, afdelingen en personeel kunnen met de pas in bijvoorbeeld het restaurant en/of de winkel afrekenen. Deze aankopen worden verrekend met de maandelijkse zorgnota. Uiteraard kan de software rekening houden met prijsafspraken en kortingen.

cliëntenbeheer
Voordelen
Cliëntenpas
Rapportage

Gemakkelijk cliënten beheren

V-Solution is ideaal voor het beheren van uw cliënten. U kan in V-Solution een onbeperkt aantal cliënten ingeven en alle algemene gegevens vastleggen van de cliënt. Het veranderen van gegevens is zeer gemakkelijk aan te passen en wordt direct kenbaar gemaakt in de administratie van de gehele zorginstelling.

Alle administraties verbonden

De meeste zorginstellingen kennen verschillende afdelingen met elk hun eigen administratie verplichtingen en administratieve systemen. Onze aanpak is juist gericht op slaan van bruggen tussen de verschillende afdelingen en het leggen van koppelingen tussen de verschillende systemen, met als doel een efficiëntere bedrijfsvoering van de gehele zorginstelling.

Gemakkelijk
Cliëntenbeheer
Eenvoudig
Rapportage
Administratie
Financieel
Facturering
Cliënten

Interesse in Compad V-Solution Zorg?

V-Solution Zorg

50per maand
  • Pakketinhoud:

Direct van start gaan?

Wij bij Compad Software zijn trots op de hulp die wij onze klanten bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een implementatietraject bij ons te volgen. Met dit traject wordt de software voor u geïnstalleerd en wordt tot in de punten uitgelegd hoe het programma werkt, zodat u direct aan de slag kan!

Implementatie traject

695eenmalig
  • Implementatie traject bestaat uit: