Zorg

De meeste zorginstellingen kennen verschillende afdelingen met elk hun eigen administratie verplichtingen en administratieve systemen. Onze aanpak is juist gericht op slaan van bruggen tussen de verschillende afdelingen en het leggen van koppelingen tussen de verschillende systemen, met als doel een efficiëntere bedrijfsvoering van de gehele zorginstelling.

Onze zorg specialisten zijn als geen ander in staat om deze bruggen te slaan, omdat zij als externe onafhankelijke adviseur de ervaring hebben om samen met alle betrokken partijen te komen tot een goed werkende oplossing die in het belang is voor alle afdelingen. Deze specialisten kennen de regels, zien de administratieve processen en de informatiestromen en herkennen de mogelijke blokkades. Wij hebben niet alleen ruime ervaring met de verschillende afdelingen, maar ook met de omgang met cliënten, cliëntenraad, medewerkers/vrijwilligers en andere partijen die nauw betrokken zijn bij de zorginstelling. Dankzij onze jaren lange ervaringen in projecten binnen grote organisaties weten onze experts altijd de juiste oplossing te bieden waarbij de gehele organisatie baat bij heeft.

Cliëntenpas

Steeds meer zorginstellingen streven naar een geldloze instellingen om hiermee de kans op criminaliteit zoals diefstal, insluipers en dergelijke zo klein mogelijk te houden. En hiermee het veiligheidgevoel voor de bewoners en het personeel te vergroten.

Bewoners, cliënten, afdelingen en personeel krijgen daarom een cliëntenpas, waarmee zij aankopen in bijvoorbeeld het restaurant en/of de winkel kunnen afrekenen. Deze aankopen worden verrekend met de maandelijkse zorgnota. Uiteraard kan de software rekening houden met prijsafspraken en kortingen.

Lees meer

Facturering

Professioneel ogende facturen, goede leverings- en betalingsvoorwaarden en een goede aanmaningsmethode leveren al snel veel profijt. Met Compad V-Solution heeft u altijd antwoord op belangrijke vragen als: “Welke debiteur moet er nog worden gefactureerd?”, “Wie zijn mijn belangrijkste afnemers?” en “Welke facturen zijn nog niet voldaan?”.

Lees meer
Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Financieel

Met Compad V-Solution kan u de informatie die vanuit het kassasysteem door software wordt verwerkt weer worden aangeboden aan verschillende zorgsystemen.

Aan de volgende zorgsystemen wordt de informatie van het kassasysteem aangeboden:

  • Cura Financieel

  • Cura Cliëntgelden

  • Vila

  • Bomas

  • Bofact

Met V-Solution maakt u de automatisering van uw zorginstelling pas echt compleet!

Lees meer

Cliëntenbeheer

V-Solution is ideaal voor het beheren van uw cliënten. U kan in V-Solution namelijk een onbeperkt aantal cliënten ingeven en alle algemene gegevens vastleggen van de cliënt. Ook kan V-Solution alle afdelingen en administraties in de zorginstellingen verbinden, waardoor het aanpassen van de gegevens van uw cliënt op elke afdeling en administratie automatisch kenbaar wordt gemaakt.

Lees meer
Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Rapportage

V-Solution biedt u tevens de mogelijkheid om eigen rapportages te maken, gebaseerd op één of meer kassarapporten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te beschikken over verschillende kassarapportages, zoals Artikelrapport, Groeprapport, Transactierapport, waarbij het ook mogelijk is de onderliggende kassabonnen te raadplegen middels de doorklikfunctie.

Lees meer

Artikelbeheer

Compad V-Solution kan direct de volledige artikelprogrammering éénmalig vanuit uw Vectron kassa importeren in de software. Op deze manier beschikt u niet alleen over uw volledige artikelassortiment vanuit de kassa, maar kan u ook toekomstige artikelwijzigingen of nieuwe artikelen vanuit V-Solution weer opnieuw aanbieden aan uw Vectron kassa. Met V-Solution leidend kan u gemakkelijk afspraken maken met afnemers over onder andere de prijs van het artikel, de minimale afneemhoeveelheid en nog veel meer!

Lees meer

Onze partners