Sport

Iedere verkooptransactie wordt op uw kassasysteem geregistreerd. Daarom is het zaak dat u op deze werkplek een zeer betrouwbare oplossing inzet. Compad V-Solution helpt u hierbij door een koppeling te leggen met uw kassa.  Dit kan op basis van de kassarapporten van uw Vectron kassa. Met V-Solution kan u grote gedeeltes van uw vereniging of onderneming laten automatiseren. Hieronder valt onder andere duidelijke rapportages van uw verkoop en inkoop op basis van uw kassabonnen, artikelbeheer, klantenbeheer en kortingspassen/klantenpassen. Tevens is er de mogelijkheid om te factureren en een financiële export van uw facturen naar uw boekhoudprogramma op te maken!

Klantenbeheer

In Compad V-Solution kunt u een onbeperkt aantal vaste klanten ingeven. Van iedere klant kunt u de algemene gegevens vastleggen zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en dergelijke. Deze klantengegevens legt u slechts éénmaal vast en worden in V-Solution voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals het genereren van klantenpassen, factureren en nog veel meer!

Lees meer

Artikelbeheer

Heeft u een horecagelegenheid in uw vereniging of onderneming? Dan is het zaak om uw producten te beheren. Dit voorkomt verderven en diefstal van de artikelen. Met uw artikelbestand heeft u tevens de mogelijkheid om een voorraad bij te houden. Zo heeft u niet alleen inzicht in bijvoorbeeld de hoeveelheid broodjes hamburger die u verkocht heeft, maar ook in alle componenten die het broodje hamburger bevat. Zo is de voorraad van uw producten altijd up-to-date!

Lees meer

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Klantenpas

Heeft uw klant net een jaarkaart aangeschaft? Dan wilt u deze klant natuurlijk belonen. Daarom kan u door middel van de V-Solution klantenpas korting geven op bijvoorbeeld producten uit de horeca-gelegenheid van uw vereniging of onderneming of een puntensaldo laten verdienen zodat ze in aanmerking komen voor presentjes. Zo laat u waardering zien aan uw klanten en zijn ze natuurlijk sneller geneigd om nogmaals bij u te besteden!

Lees meer

Rapportages

V-Solution biedt u tevens de mogelijkheid om eigen rapportages te maken, gebaseerd op één of meer kassarapporten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid te beschikken over verschillende kassarapportages, zoals het Artikelrapport, (Artikel)Groepsrapport, Transactierapporten, waarbij het ook mogelijk is de onderliggende kassabonnen te raadplegen middels een doorklikfunctie. Zo heeft u altijd inzicht in al uw transacties!

Lees meer

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Facturering

Professioneel ogende facturen en goede betalingsvoorwaarden leveren al snel veel profijt. Met V-Solution heeft u altijd antwoord op belangrijke vragen als: “Welke debiteur moet er nog worden gefactureerd?” en “Welke facturen zijn nog niet voldaan?”.

Lees meer

Gemakkelijke financiële export

V-Solution biedt de mogelijkheid om de financiële transacties t.g.v. het afdrukken van een factuur aan te bieden aan een financieel pakket. Op deze manier wordt er in uw financiële software pakket een openstaande post aangemaakt en wordt de omzet direct geregistreerd. Omdat veel financiële pakketten de mogelijkheid hebben om ook de bankafschriften elektronisch in te lezen en te verwerken worden op deze manier direct de betalingen verwerkt en beschikt u altijd over een actuele openstaande posten lijst.

Lees meer

Onze partners