Leisure

Iedere verkooptransactie wordt op uw kassasysteem geregistreerd. Daarom is het zaak dat u op deze werkplek een zeer betrouwbare oplossing inzet. Compad V-Solution helpt u hierbij door een koppeling te leggen met uw kassa.  Dit kan op basis van de kassarapporten van uw Vectron kassa. Met V-Solution kan u grote gedeeltes van uw onderneming en evenementen laten automatiseren. Hieronder valt onder andere artikelbeheer, klantenbeheer, rapportages op basis van uw kassarapporten, de klantenpas en facturatie. V-Solution haalt meer uit uw kassa!

Facturering

Professioneel ogende facturen, goede leverings- en betalingsvoorwaarden en een goede aanmaningsmethode leveren al snel veel profijt. Met Compad V-Solution heeft u altijd antwoord op belangrijke vragen als: “Welke debiteur moet er nog worden gefactureerd?”, “Wie zijn mijn belangrijkste afnemers?” en “Welke facturen zijn nog niet voldaan?”.

Lees meer

Klantenpas

Niet alleen uw klanten profiteren van een klantenpas! Steeds meer ondernemers willen laten zien dat hun klanten bijzonder zijn. Door middel van een speciale klantenpas komen vaste klanten in aanmerking voor korting, presentjes en dergelijke. En uw voordeel? Een klant die sneller geneigd is om meer bij u te besteden!

Lees meer

Rapportages

V-Solution biedt u tevens de mogelijkheid om eigen rapportages te maken, gebaseerd op één of meer kassarapporten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid te beschikken over verschillende kassarapportages, zoals Artikelrapport, Groeprapport, Transactierapport, waarbij het ook mogelijk is de onderliggende kassabonnen te raadplegen middels een doorklikfunctie.

Lees meer

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Artikelbeheer

Compad V-Solution kan direct de volledige artikelprogrammering éénmalig vanuit uw Vectron kassa importeren in de software. Op deze manier beschikt u niet alleen over uw volledige artikelassortiment vanuit de kassa, maar kan u ook toekomstige artikelwijzigingen of nieuwe artikelen vanuit V-Solution weer opnieuw aanbieden aan uw Vectron kassa.

Lees meer

Klantenbeheer

In Compad V-Solution kunt u een onbeperkt aantal vaste klanten ingeven. Van iedere klant kunt u de algemene gegevens vastleggen zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en dergelijke. Deze klantengegevens legt u slechts éénmaal vast en worden in V-Solution voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals facturering, inzage in verkoophistorie, prijsafspraken en nog veel meer!

Lees meer

Importeren

V-Solution importeert gegevens op basis van uw kassabonnen. Deze gegevens worden in de software gebruikt voor onder andere het maken van facturen, het gemakkelijk bijhouden van de voorraad en nog veel meer!

Lees meer

Onze partners