Retail

Iedere verkooptransactie wordt op uw kassasysteem geregistreerd. Daarom is het zaak dat u op deze werkplek een zeer betrouwbare oplossing inzet. Compad V-Solution helpt u hierbij door een koppeling te leggen met uw kassa.  Dit kan op basis van de kassarapporten van uw Vectron kassa. Met V-Solution kan u grote gedeeltes van uw onderneming laten automatiseren. Hieronder valt onder andere artikel- en klantbeheer, rapportages, voorraadbeheer en klantenpassen. Tevens is er ook de mogelijkheid om te factureren en deze facturen vervolgens te exporteren naar uw financieel boekhoudpakket. V-Solution haalt meer uit uw kassa!

Voorraad

Heeft u een magazijn of winkel die bepaalde producten altijd op voorraad moet hebben? Dan kan u deze producten koppelen aan V-Solution. Wanneer u de producten vervolgens verkoopt, past de voorraad zich automatisch aan. Zo is uw voorraad altijd up-to-date!

Lees meer

Rapportages

V-Solution biedt u tevens de mogelijkheid om eigen rapportages te maken, gebaseerd op één of meer kassarapporten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid te beschikken over verschillende kassarapportages, zoals Artikelrapport, Groeprapport, Transactierapport, waarbij het ook mogelijk is de onderliggende kassabonnen te raadplegen middels een doorklikfunctie.

Lees meer

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Klantenpas

Niet alleen uw klanten profiteren van een klantenpas! Steeds meer ondernemers willen laten zien dat hun klanten bijzonder zijn. Door middel van een speciale klantenpas komen vaste klanten in aanmerking voor korting, presentjes en dergelijke. En uw voordeel? Een klant die sneller geneigd is om meer bij u te besteden!

Lees meer

Facturering

Professioneel ogende facturen, goede leverings- en betalingsvoorwaarden en een goede aanmaningsmethode leveren al snel veel profijt. Met V-Solution heeft u altijd antwoord op belangrijke vragen als: “Welke debiteur moet er nog worden gefactureerd?”, “Wie zijn mijn belangrijkste afnemers?” en “Welke facturen zijn nog niet voldaan?”.

Lees meer

Financieel

V-Solution biedt de mogelijkheid om de financiële transacties t.g.v. het afdrukken van een factuur aan te bieden aan een financieel pakket. Op deze manier wordt er in uw financiële software pakket een openstaande post aangemaakt en wordt de omzet direct geregistreerd. Omdat veel financiële pakketten de mogelijkheid hebben om ook de bankafschriften electronisch in te lezen en te verwerken worden op deze manier direct de betalingen verwerkt en beschikt u altijd over een actuele openstaande posten lijst.

Lees meer
Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Artikelbeheer

Compad V-Solution kan direct de volledige artikelprogrammering éénmalig vanuit uw Vectron kassa importeren in de software. Op deze manier beschikt u niet alleen over uw volledige artikelassortiment vanuit de kassa, maar kan u ook toekomstige artikelwijzigingen of nieuwe artikelen vanuit V-Solution weer opnieuw aanbieden aan uw Vectron kassa. Met V-Solution leidend kan u gemakkelijk afspraken maken met afnemers over onder andere de prijs van het artikel, de minimale afneemhoeveelheid en nog veel meer!

Lees meer

Klantenbeheer

In Compad V-Solution kunt u een onbeperkt aantal vaste klanten ingeven. Van iedere klant kunt u de algemene gegevens vastleggen zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en dergelijke. Deze klantengegevens legt u slechts éénmaal vast en worden in V-Solution voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals facturering, prijsafspraken en nog veel meer.

Lees meer

Onze partners