Module Facturering

Betrouwbare Bron

Uw kassabon is de meest betrouwbare bron van informatie in uw onderneming en daarom gebruikt V-Solution uw kassabonnen om verscheidene administratieve taken te vereenvoudigen! De communicatie met uw Vectron kassa zorgt er bijvoorbeeld voor dat u eenvoudig kan factureren. Het zet namelijk uw kassabonnen automatisch om in openstaande facturen. Met één druk op de knop heeft u vervolgens alle facturen verzonden naar uw debiteuren. Dit scheelt u veel tijd, en tijd is geld!

V-Solution
Artikelbeheer
Kassa
Rapportage
Communicatie

Voordelen van V-Solution Facturering

  • Tijdbesparend

  • Kostenbesparend

  • Foutloos

  • Geheel in uw eigen huisstijl met logo

Eenvoudig & Snel

Met V-Solution bent u verzekerd van een foutloze en snelle facturering. U hoeft slechts éénmalig uw klanten en artikelen vast te leggen en V-Solution doet de rest. Heeft u prijzen afgesproken met bepaalde afnemers? Geen probleem! De software houdt rekening met de door u gemaakte prijsafspraken en andere prijswijzigingen van uw artikelen en past vervolgens de facturen daarop aan. Ook houdt de software automatisch rekening met eventuele factuurkortingen, artikelgroepskortingen en bezorgkosten. Al deze gegevens en afspraken hoeft u slechts éénmalig vast te leggen en u hoeft vervolgens alleen de factuur te verzenden. Met V-Solution haalt u meer uit uw kassa!

Artikelbeheer
Facturering
Elektronisch
Eenvoudig

Eenvoudige & Elegante opmaak

V-Solution heeft een aantal standaard “layouts” voor uw facturen om direct te kunnen starten met factureren. U wilt echter dat uw facturen een stukje extra professionaliteit uitstralen. Daarom is in V-Solution de ontwerpstudio ingebouwd. Deze studio zorgt ervoor dat u de facturen geheel in eigen stijl kan aanpassen. Hieronder valt onder andere: de kleurencombinaties, uw eigen logo, indeling van de factuur en de hoeveelheid informatie die op uw factuur wordt weergegeven. De software gebruikt automatisch uw bedrijfsinformatie zoals uw rekeningnummer, kvknummer, handels- en of bedrijfsnaam en nog veel meer. V-Solution verwerkt ze vervolgens automatisch in uw factuurlayout. Zo heeft u altijd de juiste gegevens op uw facturen!

Rapportage
Klantenbeheer
Eigen huisstijl
Eenvoudig

Interesse in V-Solution Facturering?

V-Solution Facturering

50per maand
  • Pakketinhoud:

Direct van start gaan?

Wij bij Compad Software zijn trots op de hulp die wij onze klanten bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een implementatietraject bij ons te volgen. Met dit traject wordt de software voor u geïnstalleerd en wordt tot in de punten uitgelegd hoe het programma werkt, zodat u direct aan de slag kan!

Implementatie traject

695eenmalig
  • Implementatie traject bestaat uit: