Module Voorraad

Betrouwbare Bron

Uw kassa is de meest belangrijke en betrouwbare bron van informatie in uw onderneming en daarom gebruikt V-Solution uw kassabonnen om verscheidene administratieve taken te vereenvoudigen! Elke transactie die op de kassa aangeslagen wordt, zorgt ervoor dat uw voorraad automatisch bijgewerkt wordt. Hieronder vallen zowel inkoopartikelen als verkoopartikelen. Met V-Solution Voorraad hoeft u nooit meer handmatig uw voorraad bij te houden!

Kassa
Voorraad
Kassa
Communicatie
Rapportage

Voordelen van V-Solution Voorraad

  • Voorraad wordt automatisch bijgewerkt aan de hand van verkopen

  • Tijdbesparend

  • Foutloos

  • Minder derving en verlies/diefstal

Uw voorraad altijd actueel

Bent u de grip op uw voorraad kwijt? Kies dan voor V-Solution voorraad. Aan de hand van de elektronische kassabonnen van uw Vectron kassa stelt V-Solution vast welke producten zijn verkocht. Ook houdt V-Solution van de gerelateerde inkoopartikelen de voorraad bij en maakt dus een onderscheidt tussen verkoopproducten en inkoopproducten. Aan ieder verkoopproduct kan u één of meerdere inkoopproducten koppelen.

Extra’s

Naast de voorraad kan u V-Solution ook gebruiken voor het opstellen en bijhouden van inkooporders en besteladviezen. Ook kan u de door u bestelde producten registreren aan de hand van goederenontvangsten of inkoopfacturen. Uiteraard beschikt de voorraad module over uitgebreide rapportage mogelijkheden zoals balanslijsten, tellijsten en dergelijke. Al deze overzichten kan u geheel naar eigen wens aanpassen middels de interne ontwerpstudio.

artikelbeheer
Automatisch
Gemakkelijk
Rapportage
Besteladviezen
Eigen Stijl
Voorraad
Klantenbeheer

Interesse in Compad V-Solution Voorraad?

V-Solution Voorraad Standaard

50per maand
  • Pakketinhoud:

V-Solution Voorraad Professional

65per maand
  • Pakketinhoud

Direct van start gaan?

Wij bij Compad Software zijn trots op de hulp die wij onze klanten bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een implementatietraject bij ons te volgen. Met dit traject wordt de software voor u geïnstalleerd en wordt tot in de punten uitgelegd hoe het programma werkt, zodat u direct aan de slag kan!

Implementatie traject

695eenmalig
  • Implementatie traject bestaat uit: