Catering

Iedere verkooptransactie wordt op uw kassasysteem geregistreerd. Daarom is het zaak dat u op deze werkplek een zeer betrouwbare oplossing inzet. Compad V-Solution helpt u hierbij door een koppeling te leggen met uw kassa.  Dit kan op basis van de kassarapporten van uw Vectron kassa. Met V-Solution kan u grote gedeeltes van uw cateringsbedrijf laten automatiseren. Hieronder valt onder andere het maken van rapportages op basis van uw (Vectron)kassarapporten, voorraadbeheer en artikel- en klantenbeheer. Tevens is er de mogelijkheid om te factureren en een financiële export van uw facturen naar uw boekhoudprogramma op te maken. V-Solution haalt meer uit uw kassa!

Artikelbeheer

Compad V-Solution kan direct de volledige artikelprogrammering éénmalig vanuit uw Vectron kassa importeren in de software. Op deze manier beschikt u niet alleen over uw volledige artikelassortiment vanuit de kassa, maar kan u ook toekomstige artikelwijzigingen of nieuwe artikelen vanuit V-Solution weer opnieuw aanbieden aan uw Vectron kassa. Met V-Solution leidend kan u gemakkelijk afspraken maken met afnemers over onder andere de prijs van het artikel, de minimale afneemhoeveelheid en nog veel meer!

Lees Meer

Eenvoudige financiële export

V-Solution biedt de mogelijkheid om de financiële transacties t.g.v. het afdrukken van een factuur aan te bieden aan een financieel pakket. Op deze manier wordt er in uw financiële software pakket een openstaande post aangemaakt en wordt de omzet direct geregistreerd. Omdat veel financiële pakketten de mogelijkheid hebben om ook de bankafschriften elektronisch in te lezen en te verwerken worden op deze manier direct de betalingen verwerkt en beschikt u altijd over een actuele openstaande posten lijst.

Lees Meer

Rapportages

V-Solution biedt u tevens de mogelijkheid om eigen rapportages te maken, gebaseerd op één of meer kassarapporten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid te beschikken over verschillende kassarapportages, zoals Artikelrapport, Groeprapport, Transactierapport, waarbij het ook mogelijk is de onderliggende kassabonnen te raadplegen middels de doorklikfunctie.

Lees Meer

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Inkoopartikelen

V-Solution maakt onderscheidt tussen de artikelen die u inkoopt en de producten die u verkoopt. U kunt bijvoorbeeld wijn inkopen in één doos van zes flessen à 0.75 liter. Echter u verkoopt deze wijn in een glas, karaf of per fles. Daarom biedt V-Solution u de mogelijkheid om meerdere verkoopproducten (glas, karaf en fles) te koppelen aan één inkoopproduct.

Lees Meer

Klantenbeheer

In Compad V-Solution kunt u een onbeperkt aantal vaste klanten ingeven. Van iedere klant kunt u de algemene gegevens vastleggen zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en dergelijke. Deze klantengegevens legt u slechts éénmaal vast en worden in V-Solution voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals facturering, prijsafspraken en nog veel meer.

Lees Meer

Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Klantenpas

Niet alleen uw klanten profiteren van een klantenpas! Steeds meer ondernemers willen laten zien dat hun klanten bijzonder zijn. Door middel van een speciale klantenpas komen vaste klanten in aanmerking voor korting, presentjes en dergelijke. En uw voordeel? Een klant die sneller geneigd is om meer bij u te besteden!

Lees Meer

Recepten

V-Solution biedt u de mogelijkheid om recepturen aan uw producten te koppelen. Zo weten uw klanten altijd wat ze eten door middel van bijvoorbeeld productspecificaties. Tevens kan u door een receptuur te creëren zeer eenvoudig een aantal etiketten afdrukken zoals onder andere, artikeletiketten en artikeletiketten met barcode!

Lees Meer

Onze partners