Module Bestellingen

Betrouwbare Bron

Uw kassa is de meest betrouwbare bron van informatie in uw onderneming en daarom gebruikt V-Solution uw kassabonnen om verscheidene administratieve taken te vereenvoudigen. De communicatie met uw Vectron kassa zorgt er bijvoorbeeld voor dat V-Solution op basis van uw kassabonnen onder andere een productielijst en leverbonnen kan opmaken. Niet alleen dat, maar met uw kassabonnen kan u uitgebreide rapportages zoals een omzetanalyse genereren. Met V-Solution haalt u meer uit uw kassa!

Artikelbeheer
Rapportages
planning
Kassa

Uw voorraad altijd actueel

Wanneer klanten bij uw onderneming bestellen heeft u natuurlijk een duidelijk overzicht nodig van uw voorraad. Aan de hand van de elektronische kassabonnen van uw Vectron kassa stelt V-Solution vast welke producten zijn verkocht en hoeveel producten er nog in voorraad zijn. Ook houdt V-Solution van de gerelateerde inkoopartikelen de voorraad bij en maakt dus een onderscheidt tussen verkoopproducten en inkoopproducten. Aan ieder verkoopproduct kan u één of meerdere inkoopproducten koppelen. Met V-Solution is uw voorraad altijd actueel!

Eenvoudig & Snel

Met de koppeling van uw Vectron kassa met V-Solution heeft u altijd direct de bestellingen in de software staan. Met deze bestellingen hoeft u enkel één handeling uit te voeren om vervolgens een productielijst voor uw personeel of een leverbon voor uw klant af te drukken! Ook worden door middel van de geplaatste bestellingen automatisch facturen aangemaakt voor de klanten die op rekening mogen betalen! De software houdt tevens automatisch rekening met prijsafspraken en factuurkortingen.

Voorraad
Inkoopartikelen
Artikelbeheer
Verkoopartikelen
Artikelbeheer
Planning
Klantenbeheer
Facturering

Interesse in Compad V-Solution Bestellingen?

V-Solution Bestellingen

50per maand
  • Pakketinhoud:

Direct van start gaan?

Wij bij Compad Software zijn trots op de hulp die wij onze klanten bieden. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om een implementatietraject bij ons te volgen. Met dit traject wordt de software voor u geïnstalleerd en wordt tot in de punten uitgelegd hoe het programma werkt, zodat u direct aan de slag kan!

Implementatie traject

695eenmalig
  • Implementatie traject bestaat uit: