Horeca

Iedere verkooptransactie wordt op uw kassasysteem geregistreerd. Daarom is het zaak dat u op deze werkplek een zeer betrouwbare oplossing inzet. Compad V-Solution helpt u hierbij door een koppeling te leggen met uw kassa.  Dit kan op basis van de kassarapporten van uw Vectron kassa. Met V-Solution kan u grote gedeeltes van uw horeca-onderneming laten automatiseren. Hieronder valt onder andere rapportages op basis van uw kassabonnen, voorraadbeheer, artikelbeheer, klantenbeheer, werkroosters en urenoverzichten. Tevens is er de mogelijkheid om te factureren en een financiële export van uw facturen naar uw boekhoudprogramma op te maken!

Altijd inzicht in uw voorraad

Met V-Solution voorraad wordt aan de hand van de verkopen automatisch de voorraad bijgewerkt.

V-Solution biedt u de mogelijkheid om aan ieder verkoopartikel één of meerdere inkoopartikelen te koppelen, zodat u niet alleen kunt vastleggen bijvoorbeeld hoeveel schnitzelschotels u heeft verkocht, maar krijgt u ook direct inzicht in de actuele voorraad schnitzels, patat en andere componenten die bij deze schotel horen.

Lees meer

Vectron

Kiest u voor een kassaoplossing van Vectron, dan kiest u voor een kassasysteem van een marktleider! Dankzij zijn robuuste uitstraling bent u verzekerd van een kassa die jaren meegaat. De krachtige en technologisch geavanceerde kassasoftware beschikt over talloze uitgerijpte functies die werkprocessen versnellen, veilig maken en controle te vergemakkelijken.

Lees meer

Rapportages

V-Solution biedt u tevens de mogelijkheid om eigen rapportages te maken, gebaseerd op één of meer kassarapporten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid te beschikken over verschillende kassarapportages, zoals Artikelrapport, Groeprapport, Transactierapport, waarbij het ook mogelijk is de onderliggende kassabonnen te raadplegen middels de doorklikfunctie.

Lees meer
Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Artikelbeheer

Compad V-Solution kan direct de volledige artikelprogrammering éénmalig vanuit uw Vectron kassa importeren in de software. Op deze manier beschikt u niet alleen over uw volledige artikelassortiment vanuit de kassa, maar kan u ook toekomstige artikelwijzigingen of nieuwe artikelen vanuit V-Solution weer opnieuw aanbieden aan uw Vectron kassa. Met V-Solution leidend kan u gemakkelijk afspraken maken met afnemers over onder andere de prijs van het artikel, de minimale afneemhoeveelheid en nog veel meer!

Lees meer

Klantenbeheer

In Compad V-Solution kunt u een onbeperkt aantal vaste klanten ingeven. Van iedere klant kunt u de algemene gegevens vastleggen zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en dergelijke. Deze klantengegevens legt u slechts éénmaal vast en worden in V-Solution voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals facturering, prijsafspraken en nog veel meer.

Lees meer
Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Facturering

Professioneel ogende facturen, goede leverings- en betalingsvoorwaarden en een goede aanmaningsmethode leveren al snel veel profijt. Met Compad V-Solution heeft u altijd antwoord op belangrijke vragen als: “Welke debiteur moet er nog worden gefactureerd?”, “Wie zijn mijn belangrijkste afnemers?” en “Welke facturen zijn nog niet voldaan?”

Lees meer

Financieel

V-Solution biedt de mogelijkheid om de financiële transacties t.g.v. het afdrukken van een factuur aan te bieden aan een financieel pakket. Op deze manier wordt er in uw financiële software pakket een openstaande post aangemaakt en wordt de omzet direct geregistreerd. Omdat veel financiële pakketten de mogelijkheid hebben om ook de bankafschriften elektronisch in te lezen en te verwerken worden op deze manier direct de betalingen verwerkt en beschikt u altijd over een actuele openstaande posten lijst.

Lees meer
Ervaar ook de gemakken van V-Solution en maak een afspraak met één van onze specialisten

Personeelsbeheer

V-Solution biedt u een compleet personeelsmanagement systeem waarmee u op eenvoudige wijze de informatie van uw medewerkers snel kunt beheren. Zo kunt u van uw personeelsleden alle relevante informatie zoals: adres, contactgegevens, kopie legitimatiebewijs, calamiteit gegevens zoals adres huisarts, noodadres en dergelijke vastleggen. Alle gegevens zijn snel en eenvoudig te benaderen vanuit slechts één venster.

Lees meer

Werkroosters & Urenoverzichten

Met V-Solution is het mogelijk om uitgebreide werkroosters te creëren voor uw werknemers. Dit kan per dag, week of maand. De door u gemaakte werkroosters worden overzichtelijk weergegeven en in tegenstelling tot veel andere roosterprogramma’s kunt u met V-Solution uw personeel ook na middernacht inroosteren. Iets wat in de horeca regelmatig voorkomt.

De werkroosters vormen tevens een basis voor de uren declaratie. De software kan voor u heel snel een urendeclaratie opstellen op basis van het door u opgestelde rooster. Eventuele correcties kunnen door u worden ingevoerd.

Lees meer

Onze partners